'Like' de facebookpagina 'Energie In Balans' en leer wekelijks nuttige EEM Tips

Workshop - Op zoek naar jouw ritme

De krachten van de 5 elementen of 5 ritmes. Op zoek naar jouw ritme

Het begrip van de vijf elementen komt uit de leer van de Traditionele Chinese Geneeswijzen. De 5 elementen zijn afgeleid uit de natuur en worden vertegenwoordigd door de elementen van Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. De 5 elementen zijn een representatie van alle levenscyclussen. In ieder cyclisch proces kan men altijd  5 fasen onderscheiden. Ontstaan, groei, bloei, transformatie en afsterven. Ze worden vaak ook voorgesteld als de 5 seizoenen of de 5 ritmes. Winter (Water), Lente (Hout), Zomer (Vuur), nazomer (Aarde) en Herfst (Metaal).

De 5 elementen  weerspiegelen alle verschijnselen in de natuur maar ook in de mens. Zowel bepaalde eigenschappen als ook ontwikkelingsfasen zijn eraan gekoppeld. Ieder individu heeft een specifieke relatie met één, 2 of meerdere ritmes.

Je natuurlijke affiniteit met een primaire en/of secundaire ritme heeft een dominant effect op de manier waarop je energie beweegt in je lichaam en dit zowel op fysiek, mentaal,emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Op zoek gaan of  het leren erkennen van jouw dominant ritme geeft inzicht in jou talenten, relaties, verlangens en dromen, maar ook in je gezondheidsproblemen, emotionele fixaties, mentale twijfels of spirituele dilemma's.

In deze 3.5 uur durende vertel-workshop introduceert  Dominique je in de leer van de 5 ritmes. We doen dit via het verkennen van de persoonlijkheidskenmerken van elke ritme. Het wordt een leuke, ontspannende vertelavond met als doel jezelf en je relaties te herkennen in één of meerdere van de ritmes. Deze kennis zal je helpen in de bewustwording van wie jij bent maar zal je ook helpen je medemensen beter te begrijpen.  

Kostprijs: 
25€/pp